Retur & Ångerrätt

Köparen har en period på 30 dagar efter mottagandet av varorna att ångra/returnera varor. För att utöva denna rättighet måste du fylla i en returblankett och skicka den till info@slp.se. Du hittar Returblanketten HÄR.

Delar måste returneras oanvända i originalförpackningen och sändningen ska vara korrekt förpackad. I händelse av att originalförpackningar saknas eller är skadade anses en värdeminskning ha skett. Nedskrivningar bedöms från fall till fall.

Fraktkostnader och ansvar för transportrisken är köparens ansvar. 

Vid retur tas en avgift på 15 % från återbetalningen. Invänta en returorder från SLP innan du skickar sändningen.  Markera paketet tydligt med ordernumret och inkludera returordern för att säkerställa korrekt hantering i vårt lager.

Obs! Cylinderfoder och kit som innehåller dessa måste transporteras enligt särskilda instruktioner.
Du hittar transportinstruktioner HÄR.

Sändningen levereras till:


Swedish Lorry Parts AB
Vissbergagatan 10-12
SE-692 35 Kumla
Sweden


Efter mottagande och kontroll av de returnerade varorna kommer SLP att kontakta köparen för att komma överens om det belopp som ska återbetalas.

Denna webbplats använder cookies, vissa cookies krävs för att webbplatsen ska fungera och för att anpassa och förbättra din upplevelse såväl son anonym webbplatsstatistik. För mer information, besök vår sida med Integritetspolicy: https://www.slp.se/sv/integritetspolicy Sekretesspolicy .